Slide background

Uw zakelijke telefonie, maar dan modern en volledig op maat.

Via het internet bellen en alles op maat gemaakt naar uw behoeften, dat is Simmpl. Geen ingewikkelde centrales meer, alles in de cloud. Niet alleen hoeft u geen ingewikkelde apparatuur meer te onderhouden, maar u kunt met een eenvoudige interface uw telefonie regelen zonder compromissen op functionaliteit.

De modernste telefoniedienst van de wereld!

U krijgt niet alleen de meest gebruiksvriendelijke telefoniedienst van de wereld, u krijgt ook de meest moderne. Simmpl is volop in ontwikkeling en er worden constant nieuwe mogelijkheden aan toegevoegd. Nu krijgt u al de functionaliteiten die u nodig heeft op de bekende betrouwbare basis en wij gebruiken uw feedback voor de verdere ontwikkeling.

Simmpl
0 apps
en we voegen nieuwe toe!
0
panels voor instellingen
0
totaaloverzicht van telefonie
0
toepassingen voor de apps

Interface telefooncentrale

Met trots introduceren wij Simmpl…

Wij zijn uw telefonieprovider. Daar zijn we trots op en we proberen constant te innoveren zodat wij onze klanten de best mogelijke telefoniedienst kunnen bieden. Een van die nieuwe ontwikkelingen is Simmpl: ons nieuwe bedienings-paneel waarmee u binnenkort uw telefonie kunt beheren! We hopen dat u een paar minuten heeft om deze pagina te lezen en te zien wat er voor u verandert. Wat in ieder geval niet gaat veranderen is dat u topkwaliteit telefonie krijgt van ons met de persoonlijke service die u gewend bent.

Simmpl is de volgende stap in VoIP. Eigenlijk is het meer revolutie dan evolutie want nu is het beheer van uw telefonie zo eenvoudig geworden als het bedienen van uw smartphone. Zelfs de meest geavanceerde functies zoals een wachtrij of een keuzemenu kunt u nu eenvoudig instellen en beheren. Een hele stap vooruit op telefoniediensten die het u alleen maar lastig maakten.

Vraagteken

Wat gaat er voor mij veranderen?

In de komende maanden gaan al onze klanten over naar Simmpl. Simmpl biedt zoveel voordelen dat we ervan overtuigd zijn dat u hier veel voordelen in zult zien.

Om u van de Simmpl bedieningspagina’s te kunnen voorzien nemen wij contact met u op en passen wij een aantal instellingen in uw toestellen aan. Tegelijkertijd wijzigen we aan onze kant de route van uw inkomende gesprekken. Dit doen wij aan de hand van “hulp op afstand” en is uiteraard kosteloos.

Wij zetten dan de configuratie van uw toestellen goed en verifiëren met u dat het gespreksverkeer netzo verloopt zoals u dat gewend was. Zodra u Simmpl gebruikt kunt u direct verder bellen. Geen onderbreking en geen lastige procedures, wij regelen het allemaal voor u. In feite veranderen alleen de bedieningspagina’s maar daar merkt u tijdens het bellen niets van. Wel kunt u voortaan gelijk profiteren van de veel eenvoudiger bediening als u wijzigingen wilt doorvoeren. U kunt dus meer zelf en eenvoudiger regelen.

Vraagteken

Wat verandert er vooral niet?

U bent al klant, u heeft al telefonie. Dat blijft. Tot het moment dat wij u bellen om op Simmpl over te stappen blijft uw telefonie gewoon via de huidige bedieningspagina’s instellen. U blijft gewoon bereikbaar en wij bieden u ook ondersteuning voor de oude bediening tot het moment dat alle klanten Simmpl gebruiken.

In de eerste instantie blijft de situatie zoals u die gewend bent. Pas als wij contact met u opnemen om uw toestel-instellingen aan te passen, kunt u gebruik gaan maken van Simmpl. U zult, ook tijdens en na de aanpassing van uw toestellen, niet onbereikbaar zijn voor uw klanten. Daar zorgen wij persoonlijk voor.

Aan uw tarieven verandert tot 1 januari 2016 niets. U kunt rustig wennen aan de uitgebreide nieuwe mogelijkheden van Simmpl en beoordelen of u er tevreden over bent en welke functionaliteiten u nodig heeft. Na 1 januari 2016 vragen wij u een keuze te maken uit de nieuwe abonnementsvormen: SimmplBlue, SimmplGreen en SimmplRed. Tot die tijd krijgt u van ons gratis het duurste pakket (SimmplRed) met alle functionaliteiten cadeau.

Omdat wij uw vertrouwen waarderen als bestaande klant, krijgt u €7,50 korting per maand op het abonnement van uw keuze: dat betekent dat u niets betaalt als u Simmpl lue kiest – het pakket mat ca. 85% van de gehele functionaliteit.

Yealink Telefoontoestel

Heb ik nieuwe apparatuur nodig?

Nee, uw huidige apparatuur is geschikt voor Simmpl. We moeten alleen wel de instellingen in uw toestel aanpassen om te zorgen dat uw telefoon met de Simmpl-bediening samenwerkt. U hoeft dus geen nieuwe toestellen aan te schaffen.
Wij hebben echter wel een aanbieding voor u als bestaande klant. Wij willen graag dat u optimaal gebruik kunt maken van onze dienst. Om dat te bereiken kunt u nu uw oude toestel tegen een speciale prijs inruilen voor splinternieuwe Yealinktoestellen. Wij configureren de toestellen dan in onze werkplaats. U hoeft ze alleen maar neer te zetten en aan te sluiten. Neem contact met ons op als u meer informatie over deze aanbieding wilt.

 

             
 

 


Wilt u over naar Simmpl?

Wij nemen binnenkort contact met u op om u over te zetten. Voor klanten die niet kunnen wachten willen we graag de mogelijkheid bieden om kosteloos vooraan in de wachtrij te komen staan. Wilt u Simmpl als eerste? Laat dan in het onderstaande formulier uw gegevens achter en dan zullen wij u vooraan in de rij zetten.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.